Takdropp

Ja det är väl trevligt med takdropp!?
Det kan man tycka och det kan man framförallt tro. Det brukar ju vara ett trevligt tecken på att våren är på gång.
Mindre roligt är det dock med takdropp inomhus...
Hela natten och hela dagen har jag hört hur det dripp-droppat i hinken vi ställde där igår och jag lovar, det blir ganska enerverande efter ett tag; dripp... dropp... dripp-dripp... drooooopp...     dropp...
Skulle ta mina rassliga, förkylda lungor ut på balkongen för att skotta bort lite snö idag tänkte jag men jag kommer inte ens ut genom dörrn så det får C lösa. Han kommer säkert bli jättelycklig att jag sparat det till honom. ;)

Ser framför mig; hål i tak, uppruttna bjälklag, takbyte... men framförallt; utbygget vi tänkt göra. Om jag *host* får säga det så kanske det vore bra om det behövs fixas till. Inte för ekonomin nej, fast ville vi ha det gott ställt så fick vi nog sätta oss i en hyresrätt och hur roligt vore det? Nej men det vore trevligt med den där extra ytan eftersom nu landet ligger som det gör osv. Men det var bara en parentes! Det är ju egentligen förskräckligt det här, jodå alltid lurar det väl någon.

Nystart

Jag har haft den här bloggen sen 08 någon gång, dessförinnan var det aftonbladet som gällde och före det spray i ett par år. Så jag är ingen nybörjare på det där med bloggande direkt, däremot tycker jag det är svårt att hitta nivån på bloggandet. Jag tänker prova att använda den här bloggen till vad den var tänkt för från början, min dagbok. Sen att jag alltid har varit urusel på att skriva dagbok är en annan sak ;)

Alla gamla inlägg är raderade och borta; Jag startar på nytt och börjar om!

RSS 2.0